AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi zambak görmek

Kahve falında mavi zambak görmek

Kahve falında mavi zambak görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, güzel günlerin geleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi zambak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mavi zambak görmek herkesin önünde olacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında zambak görmek düşünceli ve dalgın olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı zambak görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zambak koklamak uzun bir seyahate çıkılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zambak çiçeği görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe zambak görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, enerjisini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz zambak toplamak niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kısmetlerinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir