AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe zambak görmek

Kahve falında pembe zambak görmek

Kahve falında pembe zambak görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pembe zambak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirin.

Kahve falında pembe zambak görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda zambak görmek aile hayatına adım atılacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına inanılır.

Kahve falında zambak dikmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı zambak görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında zambak soğanı görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor zambak görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zambak çiçeği dikmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hasta ve üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında zambak görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir