AnaSayfa / Genel / Kahve falında zambak çiçeği dikmek

Kahve falında zambak çiçeği dikmek

Kahve falında zambak çiçeği dikmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, güzel günler görüleceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, verimin her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zambak çiçeği dikmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk altına girmeniz gerekebilir.

Kahve falında zambak çiçeği dikmek ticaret ehli olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında zambak dikmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı zambak çiçeği görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, her anlamda şifa bulmaya delalet eder.

Kahve falında zambak çiçeği görmek önünün açılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zambak görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz zambak görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mor zambak görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, eğitimlerinin iyi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir