AnaSayfa / Genel / Kahve falında zambak çiçeği görmek

Kahve falında zambak çiçeği görmek

Kahve falında zambak çiçeği görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zambak çiçeği gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Kahve falında zambak çiçeği görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalettir.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zambak çiçeği dikmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı zambak çiçeği görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi zambak görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, şifa edineceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz zambak görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz zambak toplamak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalettir.

Kahve falında saksıda zambak görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, girdiği işleri kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir