AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yüzlü adam görmek

Kahve falında yeşil yüzlü adam görmek

Kahve falında yeşil yüzlü adam görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, keyfinin olmayacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, hayattan yana keyif bulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yüzlü adam gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Kahve falında yeşil yüzlü adam görmek mutlu olacağınıza, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü olmayan adam görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, elinin darlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen adam görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yüzlü adam görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir