AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzen adam görmek

Kahve falında denizde yüzen adam görmek

Kahve falında denizde yüzen adam görmek kolaylık sağlayacağına, iyileşeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzen adam gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Kahve falında denizde yüzen adam görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek asık yüzlerin güleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulmaktadır.

Kahve falında adam yüzü görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine işarettir.

Kahve falında yüzen adam görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına inanılır.

Kahve falında iki yüzlü adam görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir