AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü olmayan adam görmek

Kahve falında yüzü olmayan adam görmek

Kahve falında yüzü olmayan adam görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzü olmayan adam gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü adam görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda yüzen adam görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yüzlü adam görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzü olmayan adam görmek dininden vazgeçmeyeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir