AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur yüzlü adam görmek

Kahve falında nur yüzlü adam görmek

Kahve falında nur yüzlü adam görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalettir.

Kahve falında nur yüzlü adam gördüyseniz:

  • Her alanda kullanabilirsiniz.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kişinin afiyette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında nurlu adam görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında nur yüzlü dede görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında nur yüzlü insan görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir