AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yüzlü adam görmek

Kahve falında beyaz yüzlü adam görmek

Kahve falında beyaz yüzlü adam görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, şükredeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yüzlü adam gördüyseniz:

  • Maddi konulara yönelik çalışmalarınızı kararlı biçimde sürdüreceksiniz.

Kahve falında beyaz yüzlü adam görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında güler yüzlü adam görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi yüzlü adam görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, kime danışacağını bilemez olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü yanık adam görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam yüzü görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir