AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır sürahi görmek

Kahve falında bakır sürahi görmek

Kahve falında bakır sürahi görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır sürahi gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında bakır sürahi görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam sürahiden su içmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürahiden su dökmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  rivayet eder.

Kahve falında porselen sürahi görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürahi su içmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında sürahi takımı görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sürahi kırıldığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, korkularının yok olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir