AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahi kırıldığını görmek

Kahve falında sürahi kırıldığını görmek

Kahve falında sürahi kırıldığını görmek evlat sahibi olacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürahi kırıldığını gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Kahve falında sürahi kırıldığını görmek rakipleri mağlup edeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam sürahinin kırıldığını görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürahi su içmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürahi ve bardak görmek çevre değiştireceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kristal sürahi görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında altın sürahi görmek duraklama yaşanacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir