AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahi takımı görmek

Kahve falında sürahi takımı görmek

Kahve falında sürahi takımı görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında sürahi takımı gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında sürahi takımı görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında cam sürahi görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında altın sürahi görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında gümüş sürahi görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında porselen sürahi görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında kırık sürahi görmek geçmişini arkada bırakacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine inanılır.

Kahve falında bir sürahi su görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sürahi satın almak işlerinin başarılı olacağına, haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir