AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılan yediğini görmek

Kahve falında yeşil yılan yediğini görmek

Kahve falında yeşil yılan yediğini görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, iyi geçiminin biteceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, günaha gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yılan yediğini gördüyseniz:

  • Size neyin uyup neyin uymadığı konusunu netleştirip, ona göre planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yılan yediğini görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının yılan yediğini görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı yediğini görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın bir şey yediğini görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalettir.

Kahve falında yılan yediklerini görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin yılanı yediğini görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir