AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin yılanı yediğini görmek

Kahve falında köpeğin yılanı yediğini görmek

Kahve falında köpeğin yılanı yediğini görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin yılanı yediğini gördüyseniz:

  • Hayatınızı pozitif yönde etkileyebilecek olan bazı haberler duyabilir veya bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin yılan yediğini görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yılanı yediğini görmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin köpek eti yediğini görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin yemek yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin fare yediğini görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek eti yediğini görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, azap çektiğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kedi yediğini görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğe et yedirmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir