AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan yediklerini görmek

Kahve falında yılan yediklerini görmek

Kahve falında yılan yediklerini görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yılan yediklerini gördüyseniz:

  • İtibarınız artabilir.

Kahve falında yılan balığı yediğini görmek iç açıcı sözlere, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında yedi başlı yılan görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın yumurta yediğini görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine delalettir.

Kahve falında yılanın bir şey yediğini görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın yılan yediğini görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı yediğini görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın kedi yediğini görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir