AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı yediğini görmek

Kahve falında yılanı yediğini görmek

Kahve falında yılanı yediğini görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, şansının hep açık olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, nimetin ve kazancın artacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı yediğini gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında başkasının yılan yediğini görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, ev taşımaya tabir olunur.

Kahve falında yılanın bir şey yediğini görmek dininden vazgeçmeyeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına yorulur.

Kahve falında yılanın kedi yediğini görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin yılanı yediğini görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin yılan yediğini görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan yediğini görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kurbağa yediğini görmek psikolojik olarak düzeleceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir