AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yılan yediğini görmek

Kahve falında başkasının yılan yediğini görmek

Kahve falında başkasının yılan yediğini görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, başarısızlıklara düşeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yılan yediğini gördüyseniz:

  • Umulmadık yerlerden paralar gelebilir.

Kahve falında yılan yediklerini görmek sıkıntılarını aşacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet eder.

Kahve falında yılan yediğini görmek her şeyin gönlünce olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın yediğini görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın yılan yediğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kurbağa yediğini görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir