AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılan tutmak

Kahve falında yeşil yılan tutmak

Kahve falında yeşil yılan tutmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, yaşamının yoluna gireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yılan tutmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan kuruntuları atıp, olumlu şeyler düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yeşil yılan tutmak güç kaybedeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı boğazından tutmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında suda yılan tutmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara yılan tutmak işlerin düzene gireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu tutmak iş hayatında iniş yaşanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında yılan başı tutmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında küçük yılan tutmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, kazancını iki kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası tutmak yeni bir ilişkiye başlamaya, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir