AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kafası tutmak

Kahve falında yılan kafası tutmak

Kahve falında yılan kafası tutmak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan kafası tutmak gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yılan kafası tutmak hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan kafasını tutmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın kafasından tutmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı kafasını tutmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak içinin hafifleyeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birine kafa tutmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafa tutmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir