AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük yılan tutmak

Kahve falında küçük yılan tutmak

Kahve falında küçük yılan tutmak mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük yılan tutmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek sizi hastalıklara karşı güçlendirecek şeyler yapmalısınız.

Kahve falında küçük yılan tutmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük balık tutmak başarılarının daim olacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında denizde küçük yılan görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük ve küçük yılan görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük ve büyük yılan görmek sağlığının geri geleceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil küçük yılan görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir