AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yılan tutmak

Kahve falında kara yılan tutmak

Kahve falında kara yılan tutmak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sorunların tarihe karışacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara yılan tutmak gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Kahve falında kara yılan tutmak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi tutmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, hayatının tamamen altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara balık tutmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine inanılır.

Kahve falında kara yılanı görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine işarettir.

Kahve falında kara yılanlar görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında suda kara yılan görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki kara yılan görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir