AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını görmek

Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını görmek

Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine inanılır.

Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Parasal durumunuzla ilgili ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Kahve falında ayağını yılan ısırmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Kahve falında ayağını yengeç ısırdığını görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet eder.

Kahve falında ayağını ısırmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak çok büyük menfaatler kazanacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayak ısırmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin ayağını ısırdığını görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, bedeninin şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağını böcek ısırmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir