AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanların ısırdığını görmek

Kahve falında yılanların ısırdığını görmek

Kahve falında yılanların ısırdığını görmek kısa sürede başarısının artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında yılanların ısırdığını gördüyseniz:

  • Evinizde veya evle ilgili yapacağınız bir değişiklik yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kara yılanın ısırdığını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yılan ısırmak gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini yılan ısırdığını görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında yılan ısırmak görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yılanın ısırdığını görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yılanın ısırdığını görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir