AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamına sokmak isteyen kişiler var.

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek günahlara, hem itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılanın ısırdığını görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yılan ısırmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek daha iyi yerlere geleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında su yılanı ısırdığını görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında yılanın çocuğunu ısırdığını görmek hak yiyeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yılanın ısırdığını görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir