AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılan başı görmek

Kahve falında yeşil yılan başı görmek

Kahve falında yeşil yılan başı görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yılan başı gördüyseniz:

  • Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.

Kahve falında yeşil yılan başı görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını kopartmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı başında görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başının üstünde yılan görmek yaşamına renk geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yılan başını ezmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı başından tutmak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yeni hobiler edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını okşamak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir