AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı başında görmek

Kahve falında yılanı başında görmek

Kahve falında yılanı başında görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hayat boyu çok sevileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında yılanı başında gördüyseniz:

  • Ya kaybolmalı veya diğer planlarınızı zamanında ertelemenin yolunu aramalısınız.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında başı kopuk yılan görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan başı tutmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yılanın başını sıkmak umutlarının çoğalacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını okşamak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılır.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını kopardığını görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir