AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yazı tahtası görmek

Kahve falında yeşil yazı tahtası görmek

Kahve falında yeşil yazı tahtası görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yazı tahtası gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yazı tahtası görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazı tahtası görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında tahtada yazı yazmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere yorulur.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yazı tahtası görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazı tahtası silmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek rakiplerinin üzüleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir