AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtada yazı yazmak

Kahve falında tahtada yazı yazmak

Kahve falında tahtada yazı yazmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine alamet eder.

Kahve falında tahtada yazı yazmak gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta tahtaya yazı yazmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Kahve falında tahtaya yazı yazmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına işarettir.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak hasta ise şifa bulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahtada yazı yazmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir