AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze yeşil fındık görmek

Kahve falında taze yeşil fındık görmek

Kahve falında taze yeşil fındık görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, şansın açılacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze yeşil fındık gördüyseniz:

  • Asıl niyetleri görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yeşil taze fındık görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze yeşil fındık görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında taze fındık görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, zor bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında taze fındık yemek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında taze fındık toplamak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil fındık topladığını görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında yeşil fındık görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir