AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taze fındık görmek

Kahve falında yeşil taze fındık görmek

Kahve falında yeşil taze fındık görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil taze fındık gördüyseniz:

  • Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız.

Kahve falında yeşil taze fındık görmek zorluklarının kalmayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında taze yeşil fındık görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında taze fındık görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında taze fındık yemek kişinin eski aşkına geri döneceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalettir.

Kahve falında taze fındık toplamak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, makam edineceğine işarettir.

Kahve falında yeşil fındık toplamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fındık görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kabuklu yeşil fındık görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir