AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fındık bahçesi görmek

Kahve falında yeşil fındık bahçesi görmek

Kahve falında yeşil fındık bahçesi görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil fındık bahçesi gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Kahve falında yeşil fındık bahçesi görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bahçede fındık toplamak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık bahçesinde fındık toplamak sevinçli haberlere, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında fındık bahçesi görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık bahçe görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil fındık görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yapraklı fındık görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil fındık toplamak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir