AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fındık topladığını görmek

Kahve falında yeşil fındık topladığını görmek

Kahve falında yeşil fındık topladığını görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, yükseldikçe yükseleceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil fındık topladığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında yeşil fındık toplamak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, fakirlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fındık topladığını görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yerden fındık toplamak her işten alnının akıyla çıkmaya, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulur.

Kahve falında fındık toplamak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dalından fındık toplamak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze fındık toplamak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fındık topladığını görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine inanılır.

Kahve falında kabuklu fındık toplamak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir