AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve yeşillik görmek

Kahve falında yağmur ve yeşillik görmek

Kahve falında yağmur ve yeşillik görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur ve yeşillik gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz.

Kahve falında yağmur ve yeşillik görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yağmurluk giymek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve yağmur görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, işi ile gündeme geleceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda yıkandığını görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur altında oturmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında mor yağmurluk görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göktaşı yağmuru görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında yağmurda çamaşır asmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir