AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ve yağmur görmek

Kahve falında yeşillik ve yağmur görmek

Kahve falında yeşillik ve yağmur görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve yağmur gördüyseniz:

  • Ya da şikayet veya eleştirilere maruz kalan taraf siz olabilirsiniz.

Kahve falında yağmur ve yeşillik görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yağmurluk giymek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına inanılır.

Kahve falında yeşillik ve yağmur görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Kahve falında evde yağmur yağdığını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur sonrası çamur görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalettir.

Kahve falında yağmurun altında oynamak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu hava görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına yorulur.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir