AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizini kaybetmek

Kahve falında valizini kaybetmek

Kahve falında valizini kaybetmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, rahatının yerine geleceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında valizini kaybetmek gördüyseniz:

  • Aranızın açılmasına neden olan sorunların aslında çok da önemli olmadığını fark edeceksiniz.

Kahve falında valizi kaybetmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında valizlerini kaybetmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valiz kaybetmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valizini kaybetmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında valizin içine girmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valiz karıştırmak çok büyük insanlar arasına gireceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valizin çalındığını görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işarettir.

Kahve falında valiz dolusu elbise görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir