AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizle yürümek

Kahve falında valizle yürümek

Kahve falında valizle yürümek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, acı tecrübeler edineceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında valizle yürümek gördüyseniz:

  • Yolculuklar esnasında bazı konularda vizyonunuzu geliştirebilirsiniz.

Kahve falında valizle yürümek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında valizle gezmek elinin bolluğa kavuşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına inanılır.

Kahve falında açık valiz görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalet eder.

Kahve falında pembe valiz görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında valizde çamaşır görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, hatalı yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında valizini unutmak yokluk içine gireceğine, her nimetin lezzetine varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi valiz görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında hazır valiz görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir