AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizlerini kaybetmek

Kahve falında valizlerini kaybetmek

Kahve falında valizlerini kaybetmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında valizlerini kaybetmek gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında valiz kaybetmek haksızlıklara da karşı geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında valizlerini kaybetmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valizini kaybetmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında valizi kaybetmek hiç istemediği işlere gireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında valiz aramak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valizi toplamak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valizini topladığını görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında valizi görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir