AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil üzüm bağı görmek

Kahve falında yeşil üzüm bağı görmek

Kahve falında yeşil üzüm bağı görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, çok büyük bir acı duyacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil üzüm bağı gördüyseniz:

  • Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında yeşil üzüm bağı görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında üzüm ve üzüm bağı görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, güvensizliğini yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm bağı dikmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı üzüm bağı görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru üzüm bağı görmek makam ve rızık sağlayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına işarettir.

Kahve falında kara üzüm bağı görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm bağı görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında üzüm bağı satın almak çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir