AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve üzüm bağı görmek

Kahve falında üzüm ve üzüm bağı görmek

Kahve falında üzüm ve üzüm bağı görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve üzüm bağı gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen rahatsız edici ayrıntıları veya detayları görmezden gelmeniz büyük sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kurumuş üzüm bağı görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında sarı üzüm bağı görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm bağı dikmek sorunlarının ortadan kalkacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işarettir.

Kahve falında üzüm ve üzüm bağı görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, açların doyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm bağı görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz üzüm bağı görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kuru üzüm bağı görmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine alamet eder.

Kahve falında kara üzüm bağı görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir