AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı üzüm bağı görmek

Kahve falında sarı üzüm bağı görmek

Kahve falında sarı üzüm bağı görmek saygınlık elde edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalettir.

Kahve falında sarı üzüm bağı gördüyseniz:

  • Sinirli bir ruh haline sahip olacağınız için çok çabuk öfkelenebilir, çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

Kahve falında sarı üzüm bağı görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm bağı görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah üzüm bağı görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz üzüm bağı görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında üzüm bağı satın almak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru üzüm bağı görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, oldukça büyük başarılara rivayet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm bağı görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil üzüm bağı görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir