AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah üzüm bağı görmek

Kahve falında siyah üzüm bağı görmek

Kahve falında siyah üzüm bağı görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah üzüm bağı gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şeyler yapmanız için size baskı uygulayan kişiler olabilir.

Kahve falında siyah üzüm bağı görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm bağı satın almak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm bağı sulamak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru üzüm bağı görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş üzüm bağı görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil üzüm bağı görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına işarettir.

Kahve falında üzüm bağı dikmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve üzüm bağı görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir