AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru üzüm bağı görmek

Kahve falında kuru üzüm bağı görmek

Kahve falında kuru üzüm bağı görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kuru üzüm bağı gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Kahve falında kuru üzüm bağı görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm bağı görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah üzüm bağı görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm bağı dikmek onun her zaman başında olacağına, masraflarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm bağı görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm bağı sulamak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş üzüm bağı görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, işiyle nam salacağına delalettir.

Kahve falında beyaz üzüm bağı görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir