AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm bağı satın almak

Kahve falında üzüm bağı satın almak

Kahve falında üzüm bağı satın almak patron koltuğunda oturacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, rakiplerin alt edileceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm bağı satın almak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Kahve falında üzüm bağı satın almak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah üzüm bağı görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru üzüm bağı görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm bağı sulamak tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm bağı görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz üzüm bağı görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm bağı dikmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm bağı görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir