AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara üzüm bağı görmek

Kahve falında kara üzüm bağı görmek

Kahve falında kara üzüm bağı görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kara üzüm bağı gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Kahve falında kara üzüm bağı görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru üzüm bağı görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil üzüm bağı görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş üzüm bağı görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz üzüm bağı görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı üzüm bağı görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm ve üzüm bağı görmek zor durumlara düşüleceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm bağı dikmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir