AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor tül perde görmek

Kahve falında mor tül perde görmek

Kahve falında mor tül perde görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor tül perde gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında mor tül perde görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Kahve falında tül perde kapatmak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalettir.

Kahve falında perde tül görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında tül perde satın almak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında tül beyaz perde görmek güç kaybedeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında kirli tül perde görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kalp kırmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde asmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, maddi açıdan zarar edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir