AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil trafik ışığı görmek

Kahve falında yeşil trafik ışığı görmek

Kahve falında yeşil trafik ışığı görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil trafik ışığı gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Kahve falında yeşil trafik ışığı görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil ışık görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında camide yeşil ışık görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ve kırmızı ışık görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ışıkta geçmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir