AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ışıkta geçmek

Kahve falında yeşil ışıkta geçmek

Kahve falında yeşil ışıkta geçmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ışıkta geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizden ödün vermenizi gerektiren davetleri kabul etmemenizde fayda var.

Kahve falında yeşil ışıkta geçmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı ışıktan geçmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla kırmızı ışıkta geçmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ışıkta geçmek sözünde duracağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ve kırmızı ışık görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Kahve falında camide yeşil ışık görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir