AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ve kırmızı ışık görmek

Kahve falında yeşil ve kırmızı ışık görmek

Kahve falında yeşil ve kırmızı ışık görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ve kırmızı ışık gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın artması, ya da bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Kahve falında yeşil ve kırmızı ışık görmek başka alanlara yöneleceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde kırmızı ışık görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ışık görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla kırmızı ışıkta geçmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı ışıktan geçmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı ışıkta durmak kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ışıkta geçmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek sermayenin harcandığına değeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir