AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ışık görmek

Kahve falında yeşil ışık görmek

Kahve falında yeşil ışık görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, hayatının güzelleşeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ışık gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında gökyüzünde yeşil ışık görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ve kırmızı ışık görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil trafik ışığı görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Kahve falında camide yeşil ışık görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ışık görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, inancının zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ışıkta geçmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir