AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil toka görmek

Kahve falında yeşil toka görmek

Kahve falında yeşil toka görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil toka gördüyseniz:

  • Sadece kendinizi göstereceğiniz doğru zamanı beklemelisiniz.

Kahve falında yeşil toka takmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil toka almak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil saç tokası görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil toka görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında lastik toka görmek sorunların günden güne daha da artacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında tokalı kemer görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni toka görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına delalet eder.

Kahve falında toka görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir